Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Klantervaring kalknagel behandeling met ropanail

  • Geplaatst op
Klantervaring kalknagel behandeling met ropanail

Klantenervaringen ropaNAIL kalknagel olie. We behalen goede resultaten met ons product. Lees op onze website ervaringen van andere klanten.

We spraken over de klantervaring van Janneke van Dijk, 76 jaar, na gebruik van ropaNAIL.

Hoe lang heeft u al schimmelnagels?

Nou, dat heb ik al een paar jaar. Misschien een jaar of 4. Op een gegeven moment word je wat ouder en krijg je dat. Ik probeerde het eerst nog wat te camoufleren met nagellak, maar dat is natuurlijk geen oplossing

Hoe ben je erachter gekomen dat je schimmelnagel hebt?

Dat zie je eigenlijk gelijk en je merkt het vooral als je de nagels knipt. Het knipt niet makkelijk, heel onhandig. En dan weet je het gelijk.

Ik ben er heel blij mee dat ik ropaNAIL heb ontdekt. Ik kan nu weer goed mijn nagels knippen.

Hoe bent u in aanraking gekomen met ropaNAIL?

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik ropaNAIL mee van mijn pedicure. Daar vertelde ik over mijn probleem. Zij vertelde dat het 100% natuurlijk is en toen wilde het weleens uitproberen.

Ik heb het toen precies volgens de gebruiksaanwijzing gebruikt. En wonderbaarlijk had ik vrij vlug resultaat.

Nou ja vrij vlug…. dan bedoel ik na zo’n drie, vier maanden was er al echt zichtbaar resultaat.

Wat heeft u er in het verleden aan gedaan?

Ik heb voorheen wel andere producten gebruikt. Eerst had ik een ander middel gekregen, maar dat deed niet zoveel. Ik heb het flesje leeg gemaakt, maar zonder resultaat. Toen heb ik het eigenlijk gelaten voor wat het was. Het was een product exclusief voor pedicures. Op het potje stond ‘voetverzorging voor de cosmetische mycosenagels’. Bevat glycerine, jojoba-olie en tea tree.

Misschien ben ik er niet lang genoeg mee door gegaan. Maar ik begon er in het begin fanatiek mee en door mijn slechte klantervaring was mijn vertrouwen na het potje weg.

 

Wanneer gebruik je ropaNAIL?

In het begin gebruikte ik het echt twee keer per dag. ‘s Ochtends na het douchen en ‘s avond voor het slapen gaan. Maar tegenwoordig nog maar 1 keer per dag en dan vooral in de ochtend. Misschien moet ik weer een keer overgaan op 2 keer, maar ik vind het voor nu wel mooi zo. Het is er nog wel, maar bijna niet meer zichtbaar.

 

Zou u ropaNAIL aanbevelen aan anderen?

Ik ben er heel blij mee dat ik ropaNAIL heb ontdekt. Ik kan nu weer goed mijn nagels knippen, want dat kon ik helemaal niet meer. Misschien klinkt het wat ouderwets, maar ik vind dat kwastje ook erg fijn. Met dat kwastje kan je overal goed tussenkomen. Dus misschien is dat ook de reden dat het beter wordt. Want met het andere product moest ik druppelen en dat werkte niet altijd goed.

Klantervaring in het kort

Ik kom er misschien niet volledig vanaf, want misschien gebruik ik het niet genoeg. Maar ik ben ook al wat ouder en die nare kalkrand is gelukkig weg. Die zie je niet meer. Het is weer gewoon een nagel.

 

Meer informatie over ropaNAIL?
Kijk dan ook hier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »