Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Hoe kom ik van mijn kalknagels af?

  • Posted on
Hoe kom ik van mijn kalknagels af?

Kalknagels

Kalknagels, schimmelnagels, mycosenagels.. Er zijn veel verschillende termen voor een kwaaltje dat meer mensen hebben dan je denkt! Ruim een kwart van de Nederlanders heeft last van kalknagels (bron: ProVoet). Kalknagels komen voor in veel verschillende soorten en maten. Waar de een alleen een klein plekje aan de zijkant van de nagel heeft, kan de ander een volledig verbrokkelde nagel hebben.

Als je een kalknagel hebt, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Bij kalknagels is de verzorging erg belangrijk. Vaak zit er een schimmel op het nagelbed die erg besmettelijk is. Als je kalknagels niet goed behandelt, heb je kans dat de schimmel zich verspreid naar de andere nagels. En zo kan een klein vervelend uitgroeien tot lelijke ontsierde nagels.

Kaklnagels na behandeling van ropaNAIL

Tips om te zorgen dat je zo snel mogelijk van je kalknagels af komt

1) Kom direct in actie!

Zoals gezegd zijn kalknagels erg besmettelijk. Als je de schimmel zijn gang laat gaan kan deze overspringen naar je andere nagels. Bovendien zorgt de schimmel dat de nagel broos wordt, waardoor de schimmel nóg beter kan groeien. Hoe verder dit proces in gang gezet wordt, hoe lastiger het wordt om de nagel weer gezond te krijgen.

2) Verzorg je kalknagels elke dag

De sleutel tot gezonde nagels is dagelijkse verzorging. Zo kunnen de schimmels zich niet verder ontwikkelen, en geef je je nagel de ruimte om gezond terug te groeien. ropaNAIL kalknagelolie is hierbij eindelijk een middel dat écht werkt!

3) Heb geduld

Omdat de schimmel de nagel broos maakt, zal de zwakke nagel helemaal moeten uitgroeien om weer gezond terug te groeien. Dit kan lang duren. Het kan soms maanden kosten om de nagel weer helemaal in optima forma te zien. Tot die tijd is het belangrijk om elke dag te blijven verzorgen zodat de schimmel niet weer terug kan groeien.

4) Ga naar de pedicure

Wij raden aan om eens in de zes weken groot onderhoud te laten plegen bij een pedicure. Zij kan de nagel goed schoonmaken waardoor het proces tot gezonde nagels versneld wordt!

5) Last but not least: Goede hygiëne

De schimmel kan zich ook in je schoenen en sokken nestelen. Zorg dat je elke dag schone sokken aantrekt en je schoenen voldoende lucht. Om je schoenen extra schoon te houden kun je ropaNAIL Schoenspray gebruiken. Door deze dagelijks in de schoenen te sprayen zorg je dat ook hier de schimmel geen kans krijgt om verder te groeien.

 

Bestel nu RopaNAIL om van jouw kalknagels af te komen

Wil je zo snel mogelijk af van jou kalknagels, bestel dan nu RopaNAIL en ervaar het product zelf. Lees ook een positieve review van een voorganger.

RopaNAIL verwijdert kalknagels

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »