Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Last van kalknagels?

  • Posted on
Last van kalknagels?

Last van een kalknagel? Gelukkig bent u niet de enige! U wilt er zo snel mogelijk vanaf en daarvoor is de ropaNAIL olie de perfecte kalknagel olie product. De kalknagel olie van ropaNAIL is een product die kalknagels tegengaat. Maar wat is een kalknagel precies?

 

Kalknagels een hardnekkige aandoening. 

Een kalknagel, ook wel schimmelnagel genoemd, is een verdikte, brokkelige of verkleurde nagel. Meestal komt het voor op de teennagels, maar een enkele keer ook op de vingers. De kleur van de nagels is meestal witgeel, groen of bruin. De nagels zijn bovendien zo dik, dat je er niet doorheen kunt knippen met een simpele nagelschaar. De ropaNAIL kalknagel olie is ontwikkeld om de schimmels in de kalknagels tegen te gaan.

 

ropaNAIL wil bijdragen aan een schonere en mooiere wereld. Daarom zijn alle producten van ropaNAIL 100% natuurlijk. Naast oregano olie bevat het product ook olijfolie, calendula, propolis en vitamine E. De componenten die in oregano olie zitten, hebben een sterke antibacteriële en schimmelwerende werking. Uit onderzoek is gebleken dat oregano olie van alle etherische oliën die er zijn, de meeste kracht bezit. Oregano olie werkt tegen een heel breed spectrum van schimmels en bacteriën.

 

De ropaNAIL kalknagel olie simpel te gebruiken.

Tweemaal per dag smeert u de kalknagel olie op en onder de kalknagel. Door het product voor een aantal maanden consistent te gebruiken zult u resultaat zien, afhankelijk van de status van de kalknagel.

 

De ropaNAIL kalknagelolie bevat ook vijf nagelvijltjes. Een kalknagel heeft als eigenschap dat het vaak kan verdikken. Het is belangrijk om deze verdikking zo veel mogelijk tegen te gaan. Een pedicure kan daar voor zorgen door de nagel eens in de zes weken bij te frezen, maar ook thuis kunt u dit bijhouden. Door eens per week de nagel aan de bovenkant te veilen wordt de nagel meer poreus. Daardoor kan de olie beter intrekken in de nagel, en wordt het gebruik van de olie dus effectiever. Een keer per week veilen is voldoende. Daarna kunt u het wegwerpvijltje direct in de prullenbak gooien.

 

Voor een nog beter effect kunt u daarnaast eens in de zes weken ook nog de pedicure bezoeken. Een pedicure is gespecialiseerd in de behandeling van kalknagels en kan helpen de nagels zo goed mogelijk te verzorgen.

 

Nagelvijltjes - kalknagelolie

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »