Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Go to wishlist Wishlist

Shopping cart

Your cart is currently empty

Oregano capsules

  • Posted on
Oregano capsules

Onze oregano capsules zijn binnen! 

Met trots presenteren wij onze oregano capsules gemaakt van onze eigen krachtige wilde oregano olie (Origanum Vulgare). Oregano wordt al eeuwen gebruikt vanwege zijn gezondheidsvoordelen. Het is een natuurlijke beschermer tegen micro-organismes zoals bacteriën en schimmels. 

De werkzame stoffen in oregano zijn onder meer carvacrol en thymol. We hebben een mooi stuk gevonden over de voordelen van Origanum Vulgare op de website van Ortho Health Foundation. Ook zij leggen uit dat steeds meer bacteriën door het veelvuldig gebruik van anti-biotica, resistent worden en dat het zoeken naar natuurlijke middelen lonend wordt. En dat dit zeker het geval is met wilde oregano. De effectiviteit van oregano tegen allerlei microbes is groot. Het werkt ontstekingsremmend. Oregano-olie wordt oraal voor heel veel kwalen ingezet. Leest u het stuk van the Ortho Health Foundation maar zelf: 

https://www.sohf.nl/nutrient/oregano

 

Puur natuur

Onze wilde oregano kweken wij op onze eigen velden. Hier maken wij een gedistilleerde etherische olie van. In de olie zijn voldoende actieve stoffen aanwezig om effect te hebben. Onze olie bevat ongeveer 65% carvacrol en dit is ook nodig om daadwerkelijk effect te hebben. Oregano heeft een drager nodig en om die reden hebben wij olijfolie in het product verwerkt. Verder hebben wij niets toegevoegd.

 

Voordelen voor kalknagels

Om het effect van ropaNAIL kalknagel producten te versterken bieden wij deze oregano capsules aan. Schimmels kunnen van binnenuit komen en de oregano capsules kunnen dit probleem van binnenuit aanpakken. Het is dus een mooie aanvulling op onze producten. Een pedicure kan nu een totaalpakket aanbieden. Wij adviseren 1-2 capsules per dag in te nemen. 

De inname van oregano capsules wordt als veilig beschouwd, indien de aanbevolen dagelijkse dosering niet overschreden wordt. Overleg bij ziekte,medicijngebruik, zwangerschap, borstvoeding en lactatie eerst met een deskundige of een arts voordat u deze supplementen gebruikt. Gebruik dit product niet als u allergisch (overgevoelig) bent voor oregano of planten uit de lipbloemfamilie (Lamiaceae familie).

 

Heeft u nog vragen over onze oregano capsules of onze andere producten, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wilt u een bestelling plaatsen? Klik dan hier: Bestellen

 

 

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »