Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Zur Wunschliste Wunschzettel

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

Natuurlijke antibiotica

  • Geschrieben am
Natuurlijke antibiotica

Het slikken van antibiotica kent voorstanders en tegenstanders. Antibiotica zorgen er voor dat bacteriën gedood worden en ze maken hierbij geen verschil tussen de goede en de slechte bacteriën die in ons lichaam aanwezig zijn. Daarom gaan mensen ook wel op zoek naar natuurlijke alternatieven van antibiotica. Wij hebben een leuk stuk gevonden over: 12 natuurlijke antibiotica waarvoor je geen voorschrift nodig hebt.

 

Oregano staat hier ook tussen. Over olie van oregano wordt gezegd dat het de pathogeneitsche bacteriën doodt, zonder dat ze een nadelig effect heeft op de essentiële en noodzakelijke weldadige bacteriën die zich in ons lichaam bevinden.

 

In aanvulling hierop heeft het ook een afremmend effect op virussen en schimmels, wat van olie van oregano een extreem krachtige ‘drie in een’ combinatie maakt zonder dat het een afbreuk doet aan de weerstand tegen antibiotica. Dit maakt van olie van oregano aantrekkelijk alternatief voor de klassieke, intussen veel te vaak gebruikte farmaceutische middelen.

 

Het sleutelingrediënt in de werking tegen de slechte microben dat we terugvinden in de olie van oregano is carvacrol. Om efficiënt te zijn moet de olie tenminste 60% van deze stof bevatten. In onze producten wordt deze minimum zeker aangehouden.

 

Meer weten over dit artikel: https://degezondheidswinkel.be/blog/12-natuurlijke-antibiotica-nemen-zonder-voorschrift

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »