Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Zur Wunschliste Wunschzettel

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

ropaNAIL spray

  • Geschrieben am
ropaNAIL  spray

Wist u dat in een warme en vochtige omgeving schimmels goed kunnen groeien?

Zodra de huid rondom de nagel beschadigd is, wordt de natuurlijke barrière van de huid doorbroken. Hierdoor kan een schimmel zich makkelijker in de nagel nestelen. Met als resultaat een schimmelnagel.

Wist u ook dat hoe ouder u wordt, hoe groter de kans op een schimmelnagel? Ongeveer 50% van de mensen boven de 70 jaar heeft er last van. Door het ouder worden verminderd de elasticiteit van de nagels. Hierdoor ontstaan sneller en makkelijker kleine scheurtjes in de nagel, waardoor een schimmel makkelijker kan binnendringen. Ook mensen met een verminderde weerstand en mensen met bijvoorbeeld diabetes mellitus, hebben een grotere kans op een kalknagel.

ropanail nagelspray

ropaNAIL introduceert daarom iets nieuws: de ropaNAIL Nagelspray! De ropaNAIL Nagelspray heeft dezelfde werking als onze olie, maar met een paar kleine verschillen. Zo is dit product op waterbasis, en brengt u het aan met een spray. Niet iedereen vind een kwastje even fijn werken. Dit kan uit hygiene-overwergingen zijn, om omdat u bijvoorbeeld niet zo makkelijk meer bij uw teennagels kan. De ropaNAIL Nagelspray is de ideale oplossing hiervoor en werkt net zo goed, net zo natuurlijk en net zo effectief als onze olie.

 

Natuurlijk product!

Voor een natuurlijke nagelspray bent u bij ropaNAIL op het goede adres. Eén van de ingrediënten van de ropaNAIL Nagelspray is onze oregano olie die rechtstreeks van onze eigen kwekerij afkomt. De oregano olie is de basis van het product en maakt de Nagelspray tot een geconcentreerde en krachtige formule. Naast oregano-olie bevat het product ook olijfolie, calendula, propolis en vitamine E.

 

De ropaNAIL Nagelspray is erg gemakkelijk in gebruik. Eenmaal per dag brengt u dit aan door ropaNAIL te sprayen op uw teennagels. Leg een handdoek onder uw hand of voeten om de overige spray op te vangen. Het is belangrijk dat u ropaNAIL dagelijks gebruikt voor het beste resultaat. Alleen door een consistente behandeling zal het lukken om de schimmel écht aan te pakken!

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »