Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Zur Wunschliste Wunschzettel

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

ropaNAIL schoenspray

ropaNAIL schoenspray

Waarom is een schoenspray zo belangrijk in de strijd tegen voetschimmels? Lees er alles over in ons blog.

In het begin merk je weinig van een schimmelnagel, omdat een schimmel langzaam groeit. De nagel verkleurt geleidelijk, wordt dik, ruw, brokkelig en breekbaar. Geïnfecteerde nagels die niet op tijd en goed worden behandeld, kunnen zo dik worden dat het dragen van schoenen pijnlijk kan zijn. Bij een ernstige schimmelinfectie kan de nagel zelfs geheel of gedeeltelijk loslaten..

 

Om dit tegen te gaan introduceren we onze enige echte ropaNAIL Schoenspray: Verfrist uw schoenen en pakt schimmels aan!
Het is onmogelijk om kalknagels volledig te voorkomen, maar er zijn verschillende manieren die de kans op infectie verkleinen, zoals onze Schoenspray. Om de kalknagel tegen te gaan, is het gebruik van de Schoenspray een goede start. Schimmels kunnen zich snel verspreiden en kunnen zich ook nestelen in uw schoenen en sokken. Doordat de schimmels op die manier terug kunnen komen, is het ook belangrijk om naast de behandeling van de nagel zelf, de schoen hygiënisch te houden. En hiervoor komt dit product goed van pas.

 

De ropaNAIL Schoenspray is effectief. De krachtige oregano-olie zorgt voor een frisse geur én geeft schimmels geen kans om verder te spreiden. Daarnaast is de schoenspray gemaakt van onze eigen oregano olie en is het product ook parabenen-vrij.

 

De ropaNAIL schoenspray is perfect te gebruiken voor alle typen schoenen: van sandalen tot sportschoenen en van pumps tot herenschoenen. Ook is de schoenspray voor iedereen te gebruiken: voor mensen met kalknagels, zweetvoeten of sporters. Ook kan het zeer effectief werken in bokshandschoenen of andere sportitems.

 

Het gebruik van de schoenspray is heel simpel! U sprayt dagelijks uw schoenen in aan het einde van de dag. Op die manier kunnen de schoenen ’s nachts drogen. Hierdoor hebben de schimmels geen kans meer om zich te verspreiden in de schoen. Door dit consistent aan te houden voorkomt u (her)infectie door schimmels en bacteriën in uw eigen schoenen. Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel.

 

Om de kalknagels zo goed mogelijk tegen te gaan hebben we nog wat tips voor u!
– Het wordt afgeraden om iedere dag op hetzelfde schoeisel te lopen. Door tussen twee paar schoenen af te wisselen kunnen de schoenen luchten, waardoor het vocht (de voedingsbodem voor schimmel) wordt verdreven.
– Vermijd zeepgebruik voor de voeten! Zeep verwijderd de natuurlijke weerstand van het lichaam tegen infecties, zoals de kalknagel.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »