Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag nog verzonden! Vanaf €35,- zijn de verzendkosten gratis!
Zur Wunschliste Wunschzettel

Warenkorb

Ihr Warenkorb ist momentan leer

10 Krachtige voordelen van oregano

  • Geschrieben am
10 Krachtige voordelen van oregano

Dat oregano niet alleen voordelen heeft voor schimmelnagels, dat wisten we al een tijdje. Er zijn talloze toepassingen die dit kruid kan bieden – mits goed toegepast natuurlijk.
In de oudheid werd oregano al door de Grieken toegepast bij hoofdpijn en andere pijnen. De Egyptenaren gebruikten het weer bij het schoonmaken van toenmalige “operatiekamers” en ontsmetten van instrumenten. En ook nu wordt oregano vanwege de antivirale en anti-bacteriële eigenschappen ingezet als een natuurlijk alternatief van antibiotica bij dieren.

Moet je dan lekker veel pizza’s eten met oregano erop eten om gezond te blijven? Helaas, dat zit niet op die manier in elkaar. Deze zoete en gedroogde oregano verschilt qua samenstelling van de plant erg met de wilde oregano: Origanum Vulgare. De olie die uit deze plant wordt gedistilleerd, bevat deze bijzondere eigenschappen.

Op dit blog lees je meer over 10 krachtige voordelen van oregano.

Wir benutzen Cookies nur für interne Zwecke um den Webshop zu verbessern. Ist das in Ordnung? Ja Nein Für weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »